esoterisk horoskoptydning

Esoterisk horoskoptydning er astrologi for det indre menneske. I den esoteriske tydning ser jeg ikke så meget på dit ydre liv, men på dit indre: familiekarma, ressourcer, talenter, udfordringer. En tydning hos mig har fokus på, hvem du er som sjæleligt og åndeligt væsen, hvad du kom her for at lære og tage ansvar for, og hvilke lyskvaliteter du kom her for at udfolde og bidrage med. Min fornemmeste opgave er at SE dig, lige der, hvor du er lige nu og gøre mit bedste for at hjælpe dig videre på den vej, som er din.

Du er velkommen.

I kærlighed,

Kira

En session af 1-2 timers varighed: 1200 kr.

Sessionen foregår hos mig ved Brødeskov, mellem Allerød og Hillerød (der går bus næsten til døren fra Hillerød Station, men bil er nemmest, da busserne ikke går så tit herude. Man kan også cykle fra Allerød station, det er en smuk tur på omkring 20 minutter, 6 km, hvis vejret egner sig).

Jeg har som regel op til to måneders ventetid.

For at kunne lægge dit horoskop skal jeg bruge dine fødselsdata: dato, tidspunkt og sted. Hvis du ikke ved, hvad tid du er født, kan du få det oplyst gratis hos Rigsarkivet. Der kan dog være lang ventetid. Hvis du er meget usikker på tidspunktet, henviser jeg til Kim Dam Petersen, som er dygtig til at korrigere – det er bestemt ikke min styrke. Og så er han en fremragende astrolog.

Kontakt mig for yderligere info og/eller tidsbestilling på info@kiramadsen.dk

Min forudsætning for at arbejde med astrologi:
Jeg har arbejdet on-off med astrologien siden midten af 90’erne og er nu under uddannelse hos Claus Houlberg på Astrologisk Akademi. Ud over astrologien har jeg arbejdet temmelig intenst med åndsvidenskab og forskellige former for praksis i mange, mange år. Derfor kan jeg sagtens finde på at inddrage viden, praksis og erfaring fra andre grene end astrologien i en session, hvis der er behov for det.