Som astrolog kan jeg ikke fortælle dig, hvem du er. Men gennem dit horoskop, når portalen åbner sig, kan jeg SE dig og gøre mit bedste for at minde dig om det. For hvem du er, kan kun du selv OPLEVE, det kan ingen fortælle dig.

Jeg kan heller ikke fortælle dig, hvad du skal gøre med dit liv, for det må du selv bestemme. Men jeg kan gennem horoskopet fortælle om dine muligheder, dine udfordringer, dine ansvarsområder, dine talenter, kvaliteter og ressourcer, den familiekarma, du er landet i, og hvilke personlige og kollektive gamle tilstande, du som lysvæsen kom for at helbrede og lyse på denne gang.

Gennem den astrologiske samtale over horoskopet kaster vi lys på det sted, du er lige nu, og sammen skaber vi bevidsthed om det næste skridt på den vej, som er din.

En astrologisk session hos mig er ikke en fiks og færdig opskrift på resten af dit liv, men den kan være medvirkende til, at du endelig SER dig selv. At du bliver mødt, som den du ER. At du får mere forståelse for dig selv og mod på at tage dine udfordringer op. At du får kraft og empowerment til at gå igennem de kriser, du møder. Og ikke mindst, at du kommer til at holde lidt mere af dig selv.

For sådan er det: Du er mere elsket, end du aner. Og så lysende, at det næsten er blændende. Måske har du glemt det, måske kan du ikke selv se det. Men det kan jeg.

Og jeg vil gerne minde dig om det. 💕

Esoterisk astrologi er astrologi for det indre menneske, og jeg henvender mig primært til dig, som har et dybt ønske om at arbejde med dig selv eller allerede gør det, og til dig, som går den indre vej og véd, at du er meget mere end din krop og personlighed.

Du er velkommen.

I kærlighed,

Kira

En session af 1-2 timers varighed:

Lokation: Egholm Gods ved Kirke Hyllinge: 1600,-

Lokation: Hos mig på Orø: 1400,-

De forskellige priser skyldes lokaleleje og transport, og det er helt op til dig, hvilken mulighed du foretrækker. Jeg har sessioner på Orø tirsdage og på Egholm Gods onsdage. Jeg har som regel op til to måneders ventetid.

VIGTIGT: For at kunne lægge dit horoskop skal jeg bruge dine fødselsdata: dato, tidspunkt og sted. Hvis du ikke ved, hvad tid du er født, kan du få det oplyst gratis hos Rigsarkivet. Der kan dog være lang ventetid. Hvis du er meget usikker på tidspunktet, henviser jeg til Kim Dam Petersen, som er dygtig til at korrigere – det er bestemt ikke min styrke. Kim er desuden en fremragende astrolog.

Kontakt mig for yderligere info og/eller tidsbestilling på info@kiramadsen.dk