Psykologisk/terapeutisk og esoterisk (indre, energetisk/åndelig) horoskoptydning:

Når jeg ser dig via dit horoskop, er jeg meget lidt interesseret i dit ydre liv. Jeg er meget mere interesseret i dit indre liv; hvem er du under alle dine masker og de roller, du spiller, hvor kommer du fra, og hvor er du på vej hen? Hvilke problematikker har du med dig fra barndomsmiljø, familiekarma og evt. tidligere liv, og hvilke ressourcer har du at gøre godt med?

Hvor skal du tage ansvar, hvad må erkendes og bevidstgøres, så du kan gå vejen fra Månen til Solen og blive dig selv? Og hvad kommer bagefter?

Sammen dykker vi ned i primære karmiske afviklingspunkter, vi ser på alt det, der forvirrer og gør ondt, og vi hæver os op til din sjæls højeste formål her på jorden.

Når jeg tyder dit horoskop – efter bedste evne – bruger jeg mine astrologiske kundskaber, min intuition og min egen livserfaring. I sessionen trækker jeg desuden på min omfattende viden inden for psykologi, selvudvikling, filosofi, religion og åndsvidenskab for at kunne møde og forhåbentlig inspirere dig lige der, hvor du er lige nu.

Min fornemmeste opgave som astrolog er at SE dig og vise dig vejen hjem til dig selv.

Du er velkommen.

I kærlighed,

Kira

 

En session af 1-2 timers varighed:  950 kr. 

Sessionen foregår hos mig ved Brødeskov, mellem Allerød og Hillerød (der går bus næsten til døren fra Hillerød Station).

For at kunne lægge dit horoskop skal jeg bruge dine fødselsdata: dato, tidspunkt og sted. Hvis du ikke ved, hvad tid du er født, kan du få det oplyst gratis hos Rigsarkivet. Der kan dog være lang ventetid.

Kontakt mig for yderligere info og/eller tidsbestilling på info@kiramadsen.dk