Jeg hedder Kira og er født i 1976 i Jomfruens tegn med Månen i Vandbæreren og ascendant i Vægten. Jeg bor i Himmelhuset på smukke Orø sammen med min mand, vores lille kat og en stor flok høns.

Min rejse med astrologien startede i midten af 90’erne. Dengang var computere ikke alment tilgængelige, så jeg måtte møjsommeligt udregne og tegne horoskoptegninger i hånden. Nu klarer teknikken heldigvis dén del, så jeg kan koncentrere mig om det væsentlige: Tydningen.

Jeg var on-off hobbyastrolog i mange år og havde blandt andet en astrologisk brevkasse på Selvet.dk i midten af nullerne, men astrologien greb først rigtigt fat i mig, da jeg begyndte at dykke ned i den esoteriske astrologi, blandt andet gennem flere års studier hos Claus Houlberg på Astrologisk Akademi, hvor jeg har fået diplom fra grunduddannelsen, overbygningen og synastri og stadig uddanner mig i blandt andet esoterisk synastri.

Nu er astrologien ikke længere kun en hobby, men gennemsyrer ALT i mit liv, selv mine drømme om natten, hvor jeg ofte får undervisning på de indre planer. Jeg har stiftet “Skolen for Spirituel Astrologi”, som skridt for skridt er ved at udfolde sig. Jeg har klienter til horoskoptydning, skriver om astrologi og er også så småt begyndt at undervise.

For mig er astrologien ikke kun en mental, intellektuel disciplin, men i lige så høj grad – hvis ikke højere – et spørgsmål om at kunne arbejde intuitivt og under inspiration. Astrologien er LEVENDE, og jeg arbejder også med shamanistisk astrologi gennem bevidsthedsrejser og direkte kontakt til planeterne, energierne og de dimensioner, de åbner for.

Gennem livet har jeg også arbejdet med adskillige andre former for spirituelle retninger og åndelig praksis, psykologi, filosofi, terapi og åndsvidenskab, som jeg alt sammen inddrager i det astrologiske rum.

For sådan er det med astrologien: Den rummer ALT. For astrologien er noderne til universets sang, den er kosmos i et øjeblik, og den viser os vejen HJEM.

Og så handler den om BEVIDSTHED: Hvem er vi egentlig, hvad laver vi her, hvor kom vi fra, og hvor er vi på vej hen?

Jeg er i hvert fald, dag for dag, på vej dybere og dybere ind i astrologiens magiske univers, og derinde finder jeg:

Kærligheden.

Den guddommelige Kærlighed.

Og jeg opdager, hvem jeg virkelig ER: Et åndeligt kærlighedsvæsen.

Ligesom dig ♥