En gruppe for esoterisk astrologi

I gammel tid betød ”hellig” et område indviet til guderne og religiøs brug, og det er afledt af det germanske ”hel”, som betyder ”sund og fuldstændig”.

Også indeni os, i hjertet, findes et helligt rum, som vi altid kan søge ind i, og det er intentionen med denne gruppe: At tilbyde et helligt rum, et rum viet til det guddommelige, hvor vi gennem den esoteriske astrologi undersøger vores bevidsthed med den hensigt at finde HJEM. HJEM i vores eget hellige rum i hjertet, hjem i den guddommelige Kærlighed, som gør hel.

Hjem i den Kærlighed, vi ER.

Sammen følges vi med Pluto ind i Vandbæreren, hvor Jupiter hersker esoterisk: Det handler om HJERTELYS og om den indre vej.

Gruppen er udsprunget af Haumeas Cirkel, hvor vi i et år har fulgtes med Solen gennem de 12 visdomslærere: De 12 stjernetegn. I det hellige rum fortsætter vi på samme måde: Vi følges med Solen gennem de 12 stjernetegn, men nu ser vi på tegnenes planetherskere – planeterne, som er vores venner på vejen, og som kan lære os om de kræfter, der findes og virker i os, og hvordan vi anvender dem mest hensigtsmæssigt. Og så ser vi, hvad der ellers dukker op.

Det hellige rum er med en symbolsk betaling på 29 kroner om måneden. På den måde kan alle være med, og jeg kan bevare min frihed til at skrive og poste, når inspirationen indfinder sig. Nogle gange kommer der flere opslag i træk, andre gange vil der gå lidt længere tid imellem. Det er gratis de første 30 dage, og du kan til enhver tid melde dig ud igen, der er ingen binding.

Som medlem får du desuden 10% på personlig horoskoptydning, kurser, workshops, og hvad jeg ellers finder på.

Du melder dig til lige her (der trækkes ingen betaling før efter 30 dage):

Ja tak, jeg vil gerne være med i Det hellige rum!

Når du har meldt dig til via ovenstående link, ansøger du blot om medlemskab i gruppen her (du får også et direkte link samt link på mail, når du har tilmeldt dig), så lukker jeg dig ind, så snart jeg har modtaget din tilmelding. Og du kan altid sende mig en mail på info@kiramadsen.dk hvis du har spørgsmål.

Gruppen starter ved forårsjævndøgn 2023 med Vædderens kraftfulde hersker, Mars, og så bevæger vi os med Solen gennem de 12 stjernetegn og planeterne og med Pluto ind i Vandbæreren.

Og du er velkommen. Præcis som du er.

I kærlighed,

Kira

PS. Haumeas Cirkel er ganske gratis, og selvom gruppen ikke længere vil være aktiv, vil den stadig være åben, så du måned for måned kan læse om de 12 magiske visdomslærere og samtidig få en idé om, hvad vi laver i Det hellige rum.